fredag, maj 08, 2009

Köp min bok.

Köp min bok. Den kostar bara 125 spänn på adlibris. Den är jättefin. Jag har pussat på alla omslag i lådan. Jag har gnidit vårtan av en gammal hagga mot den, och snurrat en död katt över den i fullmåne. Jag har mensat på lådan vid den första majdagen. Jag har avstått från att äta hästkött, och offrat min förstfödde son. Jag har skurit av min förhud. Jag har lämnat ut en kärve havre på gården till domherrarna. Jag har tagit lådan ut på en fin middag över 200 spänn. Jag har kastat mig i en vulkan. Jag har fyllt min lägenhet med höstlöv och bilder av lidande konstnärer. Jag har gift bort min dotter till ett troll. Jag har knutit ett snöre runt fingret, och tar inte av det förrän du har köpt min bok. Fingret är blått nu och har ingen känsel. Snart kan jag inte rita mer. Köp min bok.

8 kommentarer:

Lina Neidestam sa...

Hahaha! Du är så roli!

Sara Frida Hansson sa...

Du glömde: Det är en sjuhelvetes jävvla fin och bra bok! Och det står "jag älskar dig sara hansson" på insidan av pärmen. Eller vänta det kanske bara är i min?

Niklas Asker sa...

Jaaa, jag har ju en men ska köpa till alla jag känner! Fina boken!

Kolbeinn sa...

Fina fina fiiina boken.
Sara: jag skrev "jag älskar dig sara hansson" i tio till, bara för att.

Balloonfighter sa...

Köpt!

Prunesquallor sa...

Givetvis köpte jag din bok och fantastiskt bra är den. Men går det att hitta dina gamla fanzines någonstans? Jag vill ha mer! Och snälla släpp boken i en inbunden upplaga också. Min börjar redan, bisarrt nog, bli hundörad. Tingens förgänglighet skrämmer mig.

Kolbeinn sa...

Prune: Det värdelösa är att alla mina fansin är utsålda, och jag vet inte om jag är så sugen på att trycka nya, nu när så mycket av materialet finns i sexigare bokversion. Jag skall tänka på en hott inbunden version. En fräsig collectors edition med gulddetaljer, eller bara en snajdigt inbunden. Det låter som en rätt så hott ide.

Dan W sa...

Det var den finaste uppmaningen att köpa något ever! Detta ungdomar är hur man vårdar ett kreativt varumärke.