onsdag, november 12, 2008

Uäck

Igår blev jag sittandes på Ohfvandahls i två timmar samtidigt som jag slarvigt försökte svara på intervjufrågor och en kameraman filmade mina halvfärdiga seriesidor. De var från kulturnyheterna sa dem, och de skulle göra ett inslag om mig som skall visas på SVT någon gång i framtiden. Så jag har ingen aning om det gick bra eller dåligt, om jag verkar otroligt nervös (jag var otroligt nervös, men min självkänsla nerhasad i byxbenen) eller om jag faktiskt verkar som en vettig/intressant/rolig/sympatisk människa, eller som ett koffeinspeedat mongo som inte riktigt kan förklara varför hans knull och dvärgserier faktiskt är fina eller nåt.

Som bonus på kakan så har mitt system kajkat ihop än en gång, tack vare stress och oro inför intervjun, boken, mexikoresan och ett par andra grejer. Så nu firar jag min svt-medverkan med en tvådagarsmigrän. Jag kommer verkligen inte på vad jag skall sätta för bild på dethär, så jag tror vi får nöja oss med det mest krävande min migrän tillåter. Så njut av flodhästen medans den varar.

6 kommentarer:

Karin Lindström sa...

Det ordnar sig nog. Himmel en sån söt flodhäst!

Lina Neidestam sa...

Det är november Kolbeinn.
Inget är nånsin bra i November.
Det är inte ditt fel.
Kryp in i en filt och kom inte ut förrän i december, då löser sig allt av sig självt.
Kram,
Surrogatmotherfucker

Hanna P sa...

Noooo, don't be sad! Det blir bra ändå, hitta en varm och bra filt, kolla in några fina fåglar eller gör egna talgbollar att mata dem med. Det blir bra!

Oscar Hjelmgren sa...

Jag vill ha miniflodhästen! Han får sova i sängen hur länge han vill!

Kolbeinn sa...

Oscar:
Du vet att du kommer att behöva dia honom va.

Oscar Hjelmgren sa...

Det gör jag så gärna så.