tisdag, november 18, 2008

Tovej och Kolbejk

På den peppiga bloggen Den Nittonde Stolen, som jag medverkade i med en julbild förra året, så har det precis börjat ett Tove Jansson-tema. Självklart var det dags för mig att vara med igen, denna gång med ett försök av mig att gå in i hennes sjukt pilliga pennteknik. Mest nöjd är jag med himlen. Det roliga med denhär bilden är att det var typ såhär jag ritade innan jag började komma igång ordentligt med ritandet. Så det är minst lika mycket en tovetribute som det är jag som glimtar på mig själv anno 2003, typ.
Länk till stolen finns här!
Annars, med förhållning till den förra postningen, så kan jag säga att jag är glad igen. Jag har ätit mat, och trimmat skägget lite, så nu ser jag ut som folk.

4 kommentarer:

Hanna P sa...

Det SER faktiskt ut som dina gamla grejer, fan vad fint! Morran meets Kolbeinn. Men jag tror nog att jag gillar stenarna på stranden bäst. Kan du göra mer sånt här?!

Kolbeinn sa...

Vänta och se, Hanna P!

Natalia sa...

Åh, vilken söt Morran! Att du Kolbeinn-ifierade den genom att ta bort nosen och ge den en Kolbeinn-mun, gjorde den mer gullig.

Diggar också tuschningen, väldigt Tove!
Bra jobbat! :)

Piller och blod sa...

Jag gillar. Men kommer mer att tänka på de gulliga Klippdassarna. Googla för övrigt det ordet om du vill se på pälsiga och gulliga små råttdjur.