tisdag, april 22, 2008

Nu har han gjort det igen!I måndags var jag på en strålande liten tripp till det enorma Viasat-huset och gästade Simon Gärdenfors Skräpkultur-Show på Ztv. Programmet gick i går kväll, och jag pratade loss lite om Pappaserier, Ritade Hatgubbar (och yoade till Hanna) och vann Simons nya bok på kuppen (och slukade den som lösgodis på tåget hem.)För att inte tala om att jag blev outad som furry av någon anledning... För alla som inte har Ztv (som jag te.x) så kan ni klicka på filmen över här, och höra min ovanligt nasala röst, och se the Kolb i stenhård Tjockis-widescreen!

9 kommentarer:

Hanna P sa...

Fonkar ente! Jag vill se yo.

Hanna P sa...

Ho ho, det var bra! Tack för yo:et mister "han som gör hatgubbetidningen"-mannen. Vilket härligt nörderi, jag önskar att jag fick se sånt här på riktig sändningstid. Du var inte nasal.

Karin Lindström sa...

Du är helt fantastisk!

Kolbeinn sa...

Jag borde inte tycka jag är nasal, men du vet hur förbannat ovan man är att höra sin egen röst. Man tänker inte riktigt på detdär att man hör ljudet eka från ens hals och genom ens kropp när man pratar, och det märker man inte förrän te.x man spelar in sig själv, eller sitter i en tv-studio.
Tack för allt snällt alla alla alla förresten. Ni har innestående kramar på SPX!

Nanna sa...

jag såg't! din hatgubbe var fenomenal.

Jesse sa...

Ha! Grymmaste Kolbeinn!

Stefan sa...

Lysande, lysande!

Maik sa...

Kolbeinn, AWESOME beard!
How long did it take to grow that one?

I bow to you, and your magnificent beard!

Kolbeinn sa...

About 2 years, with regular trimmin'. It's not as it used to, but it look nicer and poofier!