måndag, augusti 28, 2006

Mor och far Ewok i Dödens Hus.


En tredjedel in i serien, och som vanligt känns det som att jag velar med manusen. Sådär när man ser bilderna framför sig så blir plötsligt inte bara serien som jag hade tänkt mig, men även alla dedär smådetaljerna som man inte ens tänkte på. Skrafferingarna på träden te.x improviserade jag fram när jag jobbade, fullständigt omedveten om att det skulle bli seriens prägel. Skogen har självklart ett centralt tema i serien, men även en känsla av konstant rörelse och förändring. Jag hade verkligen inte planerat detta, men att det mynnade ut i någonting liknande tyder bara på att jag borde vela lite mindre, och starta snabbare, för detta har varit århundradets trögstart. Jag har verkligen dissat alla former av improvisation på sistone, men nu börjar jag känna att isberget har börjat tina lite...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du lovade lägga in flera bilder idag...varför inte?

Kolbeinn sa...

Det där är en sur tanke, men jag jobbar för mycket. Jag gör kanske en sida om dagen, och det är runt 7-9 timmars jobb, ofta med glesa pauser. Det betyder att jag ofta bara kollapsar i min fåtölj när jag är färdig.

Dels håller jag på att starta igång min bloggningsrutin. När jag började så postade jag varje dag, och självklart så glesnar det lite med tiden. Men jag skall se till att det jag väl lägger upp är bra grejer.