torsdag, juni 29, 2006

I Shake my JakeEftersom jag spenderat min vecka på ett annat projekt, (som faktiskt ger mig lite pengar...) så har jag mest jobbat på Fanzinet i det dolda. Jag har summerat lite manus, samtidigt som jag letar frenetiskt efter lägenheter. Det har därför inte blivit fler färdiga bilder, men en rejäl hög med streckgubbemanus. Nästa vecka reser jag till Uppsala och ladda inför i höst, och där hade jag tänkt att börja tuscha.
Såhär lite fysiskt arbete har gett mig lite panik, då jag sällan kan hålla mig från att börja tuscha direkt när jag lagt pennor, så jag har fått vänstra, och panikade fram ett porträtt av Jake Thackray.
Puss på er.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hyrr hyrr
Jo det där med att inte kunna vänta
med tuschet känner man ju igen.
Lycka till och stå på dig.

hanna p sa...

Yo Kolb.!
we're blogging. kolla in vad vi hade för oss i visby. i shake your jake så länge, cooolness!

hanna p sa...

alltså www.pollyd18.blogspot.com
men nu till den viktiga frågan: känner du till den tecknade serien "aquateen hungerforce" som gick på cartoon network kring 1999? en milkshake, en pommes och nån slags livsglad bollformad köttbit är huvudkaraktärer.
jag kan inte släppa det!
/hann.

Lina Neidestam sa...

Jag tror jag är kär.

Kolbeinn sa...

Bra att se att folk fortfarande uppmärksammar mitt vurmande för gamla brittiska snusksångare. Puss på dig lina, och roligt att du börjat blogga igen.

Kolbeinn sa...

Tyvärr så tappade han stilen med åldern. På senare foton så ser han mer och mer ut som någons pappa, med ett slitet ansikte idogt pussande gamla fans. Med en lila vindjacka i högsta hugg. Jag håller i stället på hans sextiotal, där han gled runt som gitarrsvingande snygging.