onsdag, mars 24, 2010

Första skisserna ur Trollkungen 2Nu är förarbetet med Trollkungen 2 igång, och det börjar bli hög tid att gå igenom persongalleriet lite. Idag började jag lite lätt, och passade på att rita barnen, så då kommer att stå i centrum för handlingen den här gången. Ni som minns slutet på förra, så har de inte en lätt uppgift framför sig. Jag använde tuschpennor för färgläggningen här, inte för att jag tänkt att göra boken i trefärg, utan mest för att jag hade pennorna i hand. Det finns en skiss kvar att göra, men jag tänker inte röja den än, för jag vill hålla inne karamellen lite. Det är nämligen skissen för hur de ser ut när handlingen börjar, nämligen bröderna när de är inte fjuniga 16-åringar, utan färdigruggade unga män. Oj oj oj vad kul det var att rita igen!

7 kommentarer:

Mats J sa...

Jag ser VERKLIGEN fram emot att få se vad som händer med pöjka. Det verkar bli precis den uppföljare jag hoppats på. Kör hårt!

Hanna P sa...

Turtels feet! (TMNT)

Anonym sa...

Instämmer, det ser mycket lovande ut! Ska bli grymt kul att få sätta tänderna i den färdiga boken!
Gillar även de rejält obehagliga svamp-fjälliga huvudena de två bröderna har som 16-åringar, för övrigt. Hade inte ens noterat Turtles-fötterna innan Hanna påpekade det, men det stämmer ju också. Cowabunga, och så vidare.

Stina sa...

Ojojoj BEDÅRANDE!

elsa b sa...

Ska bli riktigt kul att se hur historien fortsätter i Trollkungen 2. Jag måste bara säga att jag verkligen rådiggar din teckningsstil; efter att jag fick Trollkungen i mina händer har jag läst igenom den ett par gånger, bara för att försöka se mig mätt på de fantastiska bilderna. Blir helt nipprig. Keep going strong.

Kolbeinn sa...

Elsa: Yay!

marcocorona sa...

ciao knutt, ciao Kolbeinn, ma soprattutto ciao Knutt!