torsdag, januari 21, 2010

Invasion Newzzz, Tjörn i mitt hjärta, och Klubb Selma

Nu är jag lite sent ute igen, vid tanke på att Niklas Asker redan har hunnit före. Det här är en rätt så bra inblick i hur seriöst top shelf tar Svensklanseringen. Kolla bara på den snajdiga lilla boken, men små urdrag ur min, Niklas, Mats och Simons böcker. Det är som om ens lilla hjärta pumpar lite extra när man tänker på det.

På en annan not så hoppar jag om någon dag eller två ner till göteborg, med mycket att dona i. Jag skall börja skolan igen, eller rättare sagt så kommer jag att gå ett par månader på distanskursen "Seriekonst och avancerat bildberättande" på HDK, vilket kommer att betyda månatliga workshops, och det första mötet i göteborg nästa vecka. Samtidigt så kommer jag att hänga min del av utställningen Samtida Nordiska Serier, på Nordiska Akvarellmuseet i Tjörn. Mellan allt jäkt, så tänkte jag passa på att uppvakta den eviga Hanna P, Henrik Bromander, och alla de andra bra göteborgarna som råkar finnas på plats.

Tyvärr så vet jag fortfarande inte om jag kommer att vara kvar till vernissaget, då jag den 29:e kommer att vara tillbaka i uppsala, för att hänga Min och Linnea Strids utställning på Klubb Selma på kvällen. Efter det, så kan vi hångla, eller kolla på film eller nåt.

PS: Någon som verkligen tagit tid på sig är Knut Larsson, som verkar satt upp ett tält på akvarellmuséet, och har suttit där lugnt och sansat och målat någon sorts enorm asabasastor triptyk. Här vare länk!

1 kommentar:

Linda sa...

Möttes av en finfin bild gjord av dig i dagens GP (annons för utställningen på Tjörn). Stilig bild. Får ta en tur till museet helt enkelt.

Hej från Linda på seriekursen.