torsdag, januari 28, 2010

Completistas

Jag är gräsligt dålig att ha koll på mina egna fansin. Om man tar en titt på mitt inlägg på seriewikin, så står det att jag gjort åtta fansin (fem själv, tre med Hanna, ett med Hillevi) och jag får erkänna att flera av dem har inte ens jag själv ett eget ex av (framför allt Halvfigur, som jag gav ut samtidigt som jag gick på Wiks folkhögskola, alltså Pre-serieskolan!)
Det är lite tråkigt att jag haft fullt upp med annat en fanzines på sistone, jag lovar lite bättring, och har faktiskt varit lite sugen att ge ut/trycka någonting själv på sistone. Däremot så kan jag nog lova ingenting till nästa SPX, utan jag skall nog i stället prioritera att vara snäll mot min ritrygg.

Under en rutinmässig googling, så glömde jag bort att under makandet av ASODOM-filmen, så passade Emie på Happy endings att göra reklam på en seriefestival i london, vilket resulterade i att ett par fansin blev uppköpta av indieoutleten SAMU, som dels håller några x av postkontoretsingeln (där de häftigt nog jämför den med Ralph lundsten, och Anne Laplantine, båda vilket jag är en jättefan av) och ett par nummer av "Här var vilda västern" ett av de två fansinen jag slog ihop i trollkungen (det första är såklart ewok kings)
Det vi har här är alltså de sista köpbara exen av mina fansin, som aldrig kommer att tryckas igen. Den som ser sig själv som en person med anlag av samlande, eller bara vill ha ett grönt och fräsigt fansin, kan självklart se detta som en chans att lägga till ytterligare en artefakt till sitt kolbeinnaltare.

Förresten, jag har verkligen ingen aning om ifall det finns fler återförsäljare av mina gamla fansin. I så fall, hör av er i kommentarerna!

Puss/KolbInga kommentarer: