söndag, oktober 25, 2009

Vi vann Mammi, vi vann!

Foto: UNT

Inte nog med att man fick egotrippen att se sina egna serier på en fläskig bioduk, men det slutade också i att vi råkade vinna grejer! Det var nämligen så att vi fick ett hedersomnämnande för Asodom, med motivationen "För en uppfinningsrik och stämningsmättad animation som skickligt och självsäkert tar klivet mellan två konstformer." Det är inte ofta man får chansen att hålla fancy tacktal när man ritar serier (inte sååå ofta i alla fall jämfört med de flesta andra konstformer i alla fall) så självklart fick jag tunghäfta och sa typ att jag älskade hela världen. Det bådar fint inför nästa månad då ASODOM går upp på stockholms filmfestival. Annars kan man om man är sjukt snabb se filmen ikväll klockan sju på grand! (kostar 60 spänn plus tjuga för medlemskap.) Eller se mig i malmö nästa vecka på min utställning i Malmö! Woooh! Här är förresten en länk till UNT's artikel om det hela, och uttalandet från kortfilmsfestivalen. (Klicka på prisvinnare)

6 kommentarer:

Sara Frida Hansson sa...

Grattis Fest-Beinn!!!

Hannes Hopf sa...

I told you! Gratulerar, Kolbeinn!

Hanna P sa...

GRATTIS! Wow!

Föresten så tänkte vi visa din film i Göteborg när vi ska ha stödfest för ateljén, vad säger du om det?

Hanna P sa...

Ja det var ju din idé alltså...

loathing sa...

häftigt. en fråga. jag börjar bli intresserad av serier, att rita dom alltså...hur ska jag ta mej till väga om jag ska göra det på egen hand, inte gå någon kurs eller så? tjohajj

Kolbeinn sa...

Loathing: Du kan börja med att rita ett par serier, och sen kan du känna dig för om du skulle behöva en kurs eller nåt. Utbildning schmutbildning. Jag gick serieskolan, men då hade jag redan ritat i åtta år. Jag känner lite att skolor stjälper lite, och hjälper asmycket. mest på grund av studielån och tid att jobba. Men om du aldrig ritat en serie i ditt liv, så säger jag ritarita, och oroa dig inte så mycket över utbildningar och grejs.