måndag, juni 08, 2009

Fjellminator

Jag får lov att krypa till korset med det här. Jag är egentligen från år 2260, då världen härskas av maskiner. För ett par år sedan så skickades en mördarandroid tillbaka till 2009 för att se till att den mänskliga motståndsrörelsens ledare aldrig blir född. För att motverka detta programmerade motståndsrörelsen ytterligare än maskin, och detta var jag. Som ni märker på bristen av preppielook och pullovrar med små alligatorer på, så är jag en tidigare, och primitivare (och hårigare) modell. Om mänskligheten måste ha en chans att överleva, så måste ni låta mig försvara er och hänga med er. Samtidigt lära mig vikten av kärlek, tummen upp och no problemo. Det enda ni kan lära er av t1000(kodnamn fjellner) är att han kan förvandla sina händer till knivar, och imitera din mammas röst i telefon.

/Kolb Connor (som inte sett filmen än. Den suger säkert)

8 kommentarer:

Hannes Hopf sa...

Jäklar, Kolbeinn är kontrollerad av Skynet!!

T4 var helt okej, bättre än T3.

sofia falkenhem sa...

Vi såg den här i njojårk. Den Suger, ja. Med stort S.

Fast första tredjedelen är rätt intressant om man, som jag, inte är så haj på det där med att skilja på ansikten och därför tror att de två manliga protagonisterna är samma person.

Jan b sa...

Min favvofilm i flera år. Satte videobandspelaren på rec och såg fram till 10-nyheterna på tv4. eller så brukade det vara iaf...

Jan b sa...

Sofia, menar du Arnold och Edward Furlong?!

sofia falkenhem sa...

Nä, så kass på ansikten är inte ens jag. Menade ju nya, som jag i min enfald trodde att Kolb syftade på, då den är rätt aktuell här.

Första har jag inte sett sen jag var för liten, kanske borde göra det igen?

Kolbeinn sa...

Jag menade den nya, fast jag anar att jag inte är särskilt lik edward furlong eller den där nya jeppen.

pedram sa...

jag tänker dissa filmen. dissar nog nästa också, om inte christofer fjellner medverkar.

arga. sa...

min nya blogg. eftersom jag inte orkade skriva ett brev och ja och så.

http://imperialdreaming.blogspot.com/