tisdag, januari 13, 2009

Hoot Hoot!


Sex dagar tills det bär av till Mexiko, och jag börjar svämma över av pepp. Dagen har jag spenderat till att göra listor över grejer jag behöver för resan (mucho pengo behövs för det) och förbereda grejer jag behöver att göra till serieutställningen i riga, som nu har ett namn och en översatt hemsida sen jag kollade sist. Jag vet inte om jag kommer att vara trött och korvig, men listan över namn som dyker upp förutom jag är något av det peppaste jag hört. Inte bara att Katja Tukianen, Matti Hagelberg och Moki kommer; räkna också med Anke Feuchtenberger, Tommi Musturi, Ingrida Picucane (som gjorde den fina affischen här över) Stripburgergänget och en hel drös med bra Lettländska tecknare. It's a cornucopia av kaninhoppshage av balla tecknare som jag inte kan vänta med att lite svettigt fanboy-stirra på. Yay!

5 kommentarer:

Kolbeinn sa...

Hu, jag såg precis att bilden jag skickade till dom hade små vita konturer på sig. Lite som sätta strumbyxorna utanför kjolen i photoshopsammanhang. Piiiinigt.

Jan B sa...

Låter som en feeet line-up! Varit ett moki-fan länge nu!

Kolbeinn sa...

Jag har varit det ända sen det skitsnygga omslaget på senaste Kush. Vet du ifall Hon/han har gjort en bok eller nåt sånt fint?

Jan B sa...

Jag tror jag hittade henne när vi började på serieskolan på något vänster =) Det var goa dagar!
Japp en bok man borde köpa här: http://www.mioke.de/info.htm

Kolbeinn sa...

Inte illa! Kollar in....