tisdag, oktober 09, 2007

Ciggzzzzzzzzbennnnzzzzzzzbjornzzzzzzz

Kolbeinn har varit på resande fot ett tag nu, dels dendär bokmässan, och dels en mystiskt magisk resa till malmö, som ni säkert aldrig får höra slut av. Men det tar jag sen. Nu vill jag bara triumfant hutta med att "Att Sova och Drömma om Mat" har fått premiär på vår nya favoritseriesida, Cigarett! Så om ni bara hoppar tillbaka några dagar till den 7 Oktober, och så är det bara att sätta igång att dvärga!

(glöm för all det inte att läsa alla de andra tecknarna på sidan, förresten! Det finns inte en som är värd att missa! Yay! Tjoo!)


En annan storiz som har sipprat fram är att under en sen och lång natt på serieskolan, så lyckades Hatgubbe nummer tre födas fram! Hanna och Jag satt nog runt tolv timmar och ritade som två gråtande barn, överösta av gudomliga vågor av helig vrede och socker. Av någon anledning så handlar hela fanzinet om Abba. Köp det av mig för 15 spänn och ett frimmiz, så blir jag glad. Skriv ett mail till oss på kolbeinnkarlsson@gmail.com, eller gå till Klubb Hanna. För att strö lite extra godis i glädjesåren, så innehåller också fanzinet gästspel från Nanna Johansson och Chris Magnusson! Jaa!

Snart tillbaka med en mer detaljig rapport va...


1 kommentar:

Sebastian Larsmo sa...

Stämningsfull och underbar karaktärsdesign.