söndag, juni 24, 2007

Med Risk för att upprepa mig:Okej, för att det gick så bra (men ack så kort) förra gången, så tänkte Norma göra om alltihop igen. Så ni som missade min glödiga färgiga badande hårdrockarbild, här kommer den igen! fast nu beskriver Norma det såhär:

Musik och konst blir ett när Galleri Puckeln på Hornsgatan i Stockholm ställer ut:
FRYSTA ÖGONBLICK UR ”1”
Tanken med Norma har alltid varit att göra musik som bygger scener och landskap. Världar som skapas, förändras och rivs tillsammans med de som lyssnar på musiken. Den här utställningen är 22 frysta ögonblick hämtade ur dessa världar.


Mer av samma alltså, men nu kommer utställningen att hänga längre. Så alla blir glada! Plus att jag kommer på festen! Så ni som inte träffat dendär kolbeinn än, kan göra det på:

Galleri Puckeln, Hornsgatan 26 StockholmVernissage, Lördagen den 30 Juni kl 12-19Utställningen visas 30/6 t.o.m. 8/7Öppet:Tisdag - Fredag 12-18Lördag - Söndag 12-16

PS: Tack vare min flytt till uppsala, så ligger mina bilder säkert och ointagligt på min oinkopplade dator. Så det enda jag bjuder på är en googling på "Norma". Fast en bild av tavlan kommer så fort jag packat upp...

Inga kommentarer: