torsdag, juni 21, 2007

Galagi

Nu har jag varit med i dendär Galago igen. Fast nu inte med en av mina skojiga serier, utan jag har har illustrerat en massa grejer i stället. I nummer 90 så har jag illustrerat en novell av Ryan Boudinot. Det var roligt, för att jag fick rita en tjockis och folk som äter. Sen gjorde jag framsidan med (Hanna P gjorde baksidan). Ni som har hängt med ser ju att det är en gammal bild jag hottat upp lite, nämligen dvärgen Bombur som sakta men säkert flyter igenom en flod i mörkmården. Mer om det en annan gång.

Fler som sitter och skiner som små solar är ju Ruben Dahlstrand som ju gick ettan när jag gick tvåan och sånt. Och Hanna, som seriedebuterar i galago med sin flickrumsserie. Och Benjamin Stengårds ångestepos han hamrade fram ur blod och svärta, samtidigt som jag knullade med Ewoker. Hans blogg är rolig förresten. Nu pratar han om misslyckanden.

3 kommentarer:

hanna p sa...

Hurra för oss! Jag vill läsa klart Bombur NU!

Jesper sa...

Lite i sista minuten kanske, men ändock, har Galago volym 89 recenserats på Nittonde Stolen. Bland annat nämns "In These Woods We Are Eowk Kings" en hel del.

Läs här: http://www.nittondestolen.se/2007/06/en-serierecension.html

Kolbeinn sa...

Jaa! och den var rolig med!