tisdag, augusti 11, 2009

Finland igen!

Nu dyker jag upp i finland igen. Okej, mina serier i alla fall. Den 21 augusti, under kulturnatten i Helsingfors så blir det en stor utställning med nordiska serier. Jag har nog inte tid att åka över (när å när börjar folk bjucka på resekostnaderna?) men jag kommer i alla fall närvara med en tryck av morotsserien, och Sova och drömma om mat-kortfilmen. Artikelförfattaren i fråga verkade i alla fall gilla morotsserien, och kallar den kosmiskt naturmystisk, och andra saker på finska som är så snälla så. Den som är villig att sponsra en finlandsresa till mig, kan alltid skicka pengarna i ett litet fint kuvert.

Dethär är bara en av utställningarna jag kommer att flåsa med. Jag spenderar veckan på att få lite struktur över allt jag behöver göra inför hösten. De som är ivriga att se mig snart, så skall jag med nittio procents säkerhet säga att det blir en kolbeinnutställning i malmö i oktober. Vi får hålla tummarna på att jag inte blivit uppäten av skulder tills dess.

Kolb out

4 kommentarer:

Loka Kanarp sa...

Skojigt, skojigt!

Redaktör'n sa...

Halloj. Jag såg på "En man med ett skägg" att du hade fpått hem Werner Herzogs dagbok.
Jag och en annan kommenterade och undrade om det var den han hade skrivit med världens minsta handstil som man får kika lite i i "Min bäste fiende".
Är det den?

Kolbeinn sa...

Jag har faktiskt inte hunnit läsa den än, men det tyder på det. Men det ser ut som att han började på dagboken innan han åkte, men det behöver inte betyda någonting.

Julia sa...

Vad heter morot på finska?