lördag, mars 07, 2009

Fläsk!



En ny vecka har gått, och jag står och frustar framför min nemesis Herr Laptop och sitter och räknar hur mycket jobb som står kvar. Det har varit en knackig vecka, med migrän och ryggvilarpauser från höger till vänster, men i slutändan så är det ingen vits att ge upp när målsnöret är så sjukt nära. Sidräkningen ser numera ut såhär:

Sidor helt klara: 136/146
och de behöver bara photoshoppas.


Omslaget är tuschat nu. Nästan. Jag har maskat lite medvetet, då jag saknar att teckna för hand. Så därför sparar jag omslaget som en karamell, och jobbar på det när jag känner för att ta mig ifrån huset och faktiskt interagera med min omvärld. Det och när jag känner för att använda min vänsterhand till någonting annat än photoshops kortkommandon, som jag för övrigt lärt mig förakta för att minsta felsteg går in på windows sökfunktion, i form av den vidriga lilla trollkarlen eller hundvalpen eller gemet eller vad det nu är som dyker upp. Grar.
Jag misstänker att bli helt klar med allt p-shoppande på onsdag, som från och med nu kommer att bli en officiell helgdag där jag hyllar min rygg och nacke.



Bilderna använder jag just nu är ingen ny serieidé, utan bilder jag använt som visuell peptalk samtidigt som jag jobbat med Ewokserien. Mer riktiga bilder av mig kommer snart.

2 kommentarer:

Hedvig Skirgård sa...

När blire av å ta sitt pick o pack och flytta till storsta'n?

Anonym sa...

Heja Kolbeinn!

Mackan