måndag, februari 05, 2007

Ewoks Redux!


Jag tänkte bara lite glatt meddela att "In these woods we are Ewok Kings" får lite luft under vingarna här. Dels så kan vi glada svenskar se den i senaste numret av Galago. Men inte bara det! Här kan jag glatt meddela att den precis blivit publicerad som nedladdningsbar nätserie på den tyska sidan Electrocomics! Det är reduxversionen kan vi säga, med en snajdig översättning till såndär engelska, och med vissa rutor ändrade för att förhöja läsupplevelsen! Plus att rutorna är jättestora, så ni kommer verkligen att se bitarna där jag blödit över pappret! Yess! Och det bästa: Den är helt Gratis! (med en frivillig paypalknapp som går direkt till konstnären. två euro rekommenderad donation. Se det som att ni bjuder mig på en måltid varje gång ni trycker på knappen.)

Men framför allt är det roligt att se att serien börjat leva sitt eget liv lite. Jag är skitglad över båda. Leve Galago! Leve Electrocomics! Leve Kolbeinn!
Hipp hipp....


6 kommentarer:

Benjamin Stengård sa...

Mycket fint! Nästan som på bio.

Anonym sa...

hurra

hanna p sa...

hurra hurri!
det finns en liten animation gömd däri. om man fixelitrikksar.

Nanna sa...

fan vad bra den är!

ola he sa...

Hej. Har inte läst dina serier förut, men vill bara säga att ewokserien i Galago träffade mig så hårt att jag nästan trillade av stolen. Lysande.

Hoppas på att få se många fler "pro-publicerade" serier av dig framöver.

Tove-Maria sa...

GRATTIS! (Det här är Tove som gick skrivarlinjen på Wik, jag vet inte om du minns mig men jag köpte bl.a. ditt egenkopierade seriehäfte på Wikdagen och vi pratade förut om Galago bl.a.). Jag har bara väntat på att få se dina serier i Galago, jag visste att det bara var en tidsfråga. Så jag blev mycket glatt överraskad när jag såg serien i nya numret, och hittade där även länken till bloggen. Mycket bra :)