tisdag, juli 21, 2009

Berlin



En dag kvar av Berlin. Jag åkte hit för att skriva lite, och få tid att öva på mitt ritande, och jag får säga att det lyckades. Jag har nu ett manus på en härlig 20-sidors klart, och har visualiserat hel del på det hemliga projektet, så jag får säga att berlin verkligen var värt sin vikt i allt man kunde vänta sig. Jag känner mig rätt så uppskruvad nu att sätta igång med den nya serien, rita klart den gamla, laga mitt badkar(min enda hörnsten i tillvaron), och prata om trollkungen på stockholm pride. Eftersom jag tappat sladden till min kamera så får ni ingen fin bild. Ni får nöja er med en sjukt bra betty boop, och en bild av hur skoj david bowie hade i berlin i stället. Puz.

onsdag, juli 15, 2009

Hat och vänstring

Som vissa av er kanske har märkt, så har jag redan börjat vänstra lite med den nystartade Hatgubbebloggen, som startades för ett tag sedan av den annars så städade mangatecknaren Alice Engström. Där kommer jag regelbundet att posta det vidriga jag råkar klottra fram, eller stöta på på ett eller annat sätt. Vi tar också emot bidrag, så let the hate soar free like the eagle!

tisdag, juli 14, 2009

Den där Panosian, den där Hellgren, den där Kolb.

Foto: Sandra Fenomena

En av de där människorna jag såg fram emot att träffa i Berlin var Melody Panosian. Melody är en sån där kompis som man inte riktigt vet hur man fick (jag tror det var nånting med gymnasiet i all fall). Dessvärre blev det ju inte fallet, eftersom melody råkade befinna sig i Uppsala/stockholm ungefär samtidigt som jag åkte (vi hann med en fika på hugos) jag tänkte nämna henne lite för att puffa för hennes projekt Swimsuit Tissue som låter är precis på pricken vad jag brukar lystna på när jag jobbar (bara oljud och stämningar funkar bättre än popslingor när jag ritar. Särskilt andra låten på sidan, som påminner lite om The Lappetites, fast möjligen ännu mer collageigt)
Annars kan jag klämma in att jag kommer att tala om trollkungen på Homokulturens ABC, på teater tribunalen den 29:e, som Bögjävelbloggen (som jag kan varmt rekommendera) sturskt hann rapportera innan jag hann masa mig ur länstolen. Joanna Hellgren kommer att vara där också och prata om världens snyggaste bok.

måndag, juli 13, 2009

Ti-hi

Jag gillar att han tvivlar på min mänsklighet. Det är kanske det bästa smickret man kan ge mig. Här är samma artikel, men för dom som gillar klicka länkar. Då får ni också lite skoj.

fredag, juli 10, 2009

Artskij Fartskij away for Vacation!

Jag har stuckit till Berlin ett tag, så för tillfället får ni hålla till godo med att kolla på den här fräsiga Armeniska filmen från 1968. Enjoy!